Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Bank reinigen Leiden

Bank reinigen Leiden

Bank reinigen Leiden

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag 08:30–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Trasmolenlaan 12
Postcode 3447 GZ
Stad Woerden (ons werk gebeid is heel Nederland. Dus ook Leiden)
Website Bank reinigen Leiden
Diensten Bank reinigen | Bank laten reinigen | Bankstel reinigen | Bank schoonmaken | Meubelreiniger | Meubels reinigen | Openingstijden voor online service: 24 uur geopend |

  Bank reinigen vrijblijvende offerte aanvragen

Een bank reinigen in Leiden, sta je er alleen voor, of is er ook een specialist beschikbaar?

Het reinigen van een bank is geen makkelijke klus, wanneer je dit echt goed wilt doen. Er komt veel meer bij kijken dan dat je zou verwachten. En helaas, wanneer je dit zelf gaat doen, gaat het helaas zeer vaak mis, omdat men vaak niet weet waar men aan begint. Door onwetendheid gebruikt men vaak de verkeerde producten en technieken.
 

Wat moet je vooral niet doen?

• De bank schoonmaken met warm water en een handdoek.
Het resultaat hiervan zal zijn dat je handdoek een nieuw kleurtje heeft gekregen. Wanneer je dit regelmatig doet, ziet de bank er wat schoner uit, maar is er geen sprake van een echte dieptereiniging. Het voordeel van een dieptereiniging is dat de bank daarna ook echt schoon en fris is, maar dit krijg je met alleen warm water, helaas niet voor elkaar.
• Je bank schoonmaken met een goedkope spuitbus vlekkenverwijderaar.
Wanneer je met zo een spuitbus aan de slag gaat op je bank, zul je er hoogstens een paar oppervlakkige vlekjes mee weg kunnen halen, maar je voegt ook tegelijkertijd een chemische laag weer toe aan de bank, het vuil haal je er niet mee weg, dat blijft lekker zitten.
• De bank reinigen met azijn, is dat een goed idee?
Nou nee, het kan wel, maar het wordt niet aangeraden door de specialisten, je laat toch een residu achter op de bank die er niet op thuishoort, en ook op deze manier haal je het vuil er niet mee weg.
• De bank reinigen met een sopje?
Helaas, ook geen goed idee. Wanneer je er de hele bank mee hebt ingewreven. zul je na een tijdje merken, dat de bank er niet mooier op is geworden, integendeel, je bank zal er flets uitzien, en niet meer toonbaar zijn. Je gooit namelijk wel sop op de bank, maar haalt er geen vuil mee weg.
• Zal ik dan mijn bank reinigen met een stoomreiniger, daar krijg ik mijn plavuizen ook zo lekker schoon mee.
Absoluut niet, je kunt er de stof van de bank onherstelbaar mee beschadigen, de stof verbrand, of smelt. Resultaat, een onherstelbaar beschadigde bank. Een stoomreiniger werkt inderdaad prima op plavuizen of op ander niet poreus materiaal zoals steen, glas en plavuizen.
• Hoe krijg ik dan mijn bankstel wel goed schoon, en dat hij daarnaast ook nog fris ruikt?
 

Specialisten in schoonmaken van een bankstel

Gelukkig zijn er ook specialisten die het schoonmaken van een bankstel je uit handen nemen, ook in Leiden. Zij gebruiken de juiste producten, en hun kennis van zaken, opgebouwd door jaren van ervaring, zorgt er voor dat je bank er weer helemaal als nieuw uit gaat zien. Een professional zal ook kijken of er kleine gebreken zijn aan je bank, zoals het vervangen van veren, het opnieuw opvullen van kussens of bijvoorbeeld het vastzetten van poten.
 

Toch uitbesteden aan professionals?

Ik wil u dan ook van harte adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met het reinigen van een bank, maar dit uit te besteden aan een team van professionals, je zult er geen spijt van krijgen. Vraag vandaag nog een offerte aan, en je bankstel ziet er binnen de kortste keren weer pico bello uit!

 

  Bank reinigen vrijblijvende offerte aanvragen