Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Het kiezen voor een e-scooter

Het kiezen voor een e-scooter

Sharing is caring

Of je nu op je 16e op je motor kunt stappen, een minder intimiderende hoeveelheid vermogen, brandstofzuinigheid, sneller woon-werkverkeer of iets anders, er zijn tal van redenen waarom een scooter de beste keuze zou kunnen zijn voor je eerste motorfiets. Als je nog nooit een e-scooter Leiden hebt gehad of erop hebt gereden, kan het vooruitzicht om er een te krijgen eng zijn. Als krachtige fietsen niets voor jou zijn, maar je toch de spanning en vrijheid wilt die een auto je misschien niet kan geven, dan is het aanschaffen van een scooter als starter een goede optie.

Makkelijk te gebruikenSla de wachtrij over

Scooters zijn extreem zuinig met brandstof, wat betekent dat je niet elke keer hoeft te tanken als je gaat rijden. Zoals bij alle voertuigen, hangt het brandstofverbruik van een scooter af van de grootte van de motor (en de manier waarop je rijdt). Door het stadsverkeer rijden is ook een groot voordeel, waardoor het woon-werkverkeer een stuk gemakkelijker, sneller en minder stressvol wordt. Scooters zijn ook klein genoeg om in de krapste parkeerplaatsen te passen en het beste is. Of het nu nieuw of gebruikt is, een scooter kopen als nieuwe koper is meestal goedkoper dan het kopen van een auto.

Geen gedoe

Dit hangt natuurlijk allemaal af van jaar, merk, model, motorinhoud en andere factoren, maar het kopen van een scooter in plaats van een auto kan je geld besparen. Het gebruiksvriendelijke karakter van scooters maakt ze zo aantrekkelijk. Terwijl sommige scooters zijn ontworpen met een koppeling en versnellingen, zijn de meeste dat niet - ze zijn gewoon draai-en-gaan. Deze automatische schoonheden zijn gemakkelijk te rijden en te hanteren, waardoor het woon-werkverkeer veel minder belastend is voor de rijder. Dit betekent ook dat het niet lang duurt om van complete beginner naar stuntstep pro te gaan, zelfs als je voor het eerst koopt.